Toimintaa yhden vanhemman perheille

01.01.2019 - 31.12.2022 / Vertaisryhmä, Virkistys / Pienperheyhdistys ry

Toimintaa järjestetään

Olet sitten yksinhuoltaja, yhteishuoltaja, yksinodottava, vuoroviikkovanhempi tai leski, olet tervetullut Pienperheyhdistyksen toimintaan. Pienperheyhdistys on valtakunnallinen kansalaisjärjestö perheille, jossa perheen arki sujuu yhden vanhemman voimin.

Pienperheyhdistys järjestää monenlaista vertaistoimintaa: verkkotoimintaa, perhekahviloita, ryhmiäleirejä, retkiä tai tapahtumia, joissa voit keskustella ja jakaa arjen haasteita, saada uusia ideoita ja löytää lapselle uusia kavereita. Keskusteluissa samassa elämäntilanteessa olevien kanssa, saat oivalluksia ja helpotusta arjen haasteisiin. Huomaat, ettet ole yksin. Vertaistoimintaan voit osallistua myös vertaisohjaajana.

Pienperheyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan kautta yhden vanhemman perheessä elävät lapset saavat elämäänsä eväitä isovanhempien, mieskavereiden ja eroperheen lasta tapaavan tukihenkilön kautta.

Kotisivujemme toimintakalenterista näet kaikki toiminnot aikajärjestyksessä.

https://www.pienperhe.fi/

 

Osoitteet

  • Petter Wetterin tie 6

    Petter Wetterin tie 6, 00810 Helsinki, Suomi

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Petter Wetterin tie 6

Petter Wetterin tie 6, 00810 Helsinki, Suomi

Teemat

edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, kokemusasiantuntijuus, lapsuus ja perhe-elämä, lomat ja leirit, osallisuus, retkeily ja vaellus, tapahtuma, tukihenkilötoiminta, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta, vertaistuki, virkistys

Asiasanat

vertaisryhmät, perheleirit, tapahtumat, perhekahvilat, yksinhuoltajat, lapset, nuoret, vertaistoiminta

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, eläkeläiset, lapset ja nuoret, miehet, naiset, perheet, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Järjestetään kielillä

Suomi, Englanti

Valtakunnallinen

Kyllä

Lisätiedot

Jäsenasiat ja ilmoittautumiset:

p. 040 187 8312

info(at)pienperhe.fi

www.pienperhe.fi

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tapahtuman kielet

Suomi, Englanti

Ilmoittautumistiedot

Pienperheyhdistyksen järjestämät perhekahvilat ovat yleensä avoimia eikä ilmoittautumista tarvita. Vertaisryhmät, leirit ja muut tapahtumat vaativat yleensä ilmoittautumisen. Pienperheyhdistyksen kotisivuilla voi ilmoittautua ajankohtaisiin toimintoihin. https://www.pienperhe.fi