Yhteisölähettiläs-koulutus

02.10.2020 - 10.10.2020 / Koulutus/seminaari / Amal ry

Toimintaa järjestetään

Pe
18-20.00
La
11-17.00

Amal ry:n koordinoima UMMA-hanke järjestää eri kielitaustaisille naisille yhteisölähettiläs-koulutuksen, jossa naisia valmennetaan toimimaan hankkeen yhteisölähettiläinä omissa taustayhteisöissään. Koulutuksessa käydään läpi uskontietoisen työotteen hyödyntämistä vaikeiden teemojen käsittelyssä, tutustutaan muun muassa väkivallan eri ilmenemismuotoihin sekä saadaan esiintymisvarmuutta kouluttajan opastuksella.

Yhteisölähettiläskoulutus on maksuton ja sen jälkeen voit toimia UMMA-hankkeessa pääkaupunkiseudulla yhteisölähettiläänä ja vaikuttaa sen kautta monen naisen ja tytön elämään. Yhteisölähettiläille maksetaan palkkiota ja he saavat hankkeen työntekijöiden tuen toiminnalleen.

Koulutus järjestetään Malmilla, Helsingissä ja siihen on mahdollista tarvittaessa osallistua myös Zoomin välityksellä. Koulutus on kuitenkin osin toiminnallinen, jolloin suosittelemme osallistumista pääsääntöisesti paikanpäällä. Koulutus toteutetaan suomen kielellä ja englantia voidaan hyödyntää apukielenä.

 

Koulutuksen päivät:

perjantai 2.10. klo. 18-20.00

lauantai 3.10. klo. 11-17.00

lauantai 10.10. klo. 11-17.00

Osoitteet

  • Amal ry:n toimitila

    Malmin kauppatie 26, Helsinki, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Kaupunginosa / Kylä
Malmi

Amal ry:n toimitila

Malmin kauppatie 26, Helsinki, Suomi

Teemat

kokemusasiantuntijuus, kotoutuminen, mielenterveys, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, sosiaali ja terveys, tukihenkilötoiminta, uskonnot, kirkolliset tehtävät ja katsomukset, vaikuttaminen, vertaistoiminta, vertaistuki

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, jäsenet, maahanmuuttajat ja pakolaiset, naiset, opiskelijat, työssäkäyvät, työttömät, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Järjestetään kielillä

Englanti

Lisätiedot

Minna Taipale,

045 78318555,

minna.taipale@amalry.fi

Linkkejä

Amal ry

UMMA-hanke Facebook

UMMA-hanke Instagram

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla

Tapahtuman kielet

Englanti

Ilmoittautumistiedot

https://bit.ly/3k5x8E7