Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta

04.01.2021 - 31.12.2021 / Virkistys, Yksilöllinen tuki / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri

Toimintaa järjestetään

Haluaisitko uuden ystävän?

MLL:n Uudenmaan piirin kautta maahan muuttanut äiti voi tutustua suomenkieliseen naiseen. Ystäväparit voivat puhua yhdessä suomen kieltä sekä tutustua toistensa kulttuureihin. Ystäväparit päättävät itse, kuinka usein tapaavat toisiaan ja mitä tekevät yhdessä.Tapaamisten aikana voi esimerkiksi käydä kaupassa, kävelyllä tai puistossa. Myös lapset voivat olla toiminnassa mukana.

Toimintaa on Espoossa, Helsingissä, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Lapinjärvellä, Lohjalla, Loviisassa ja Vantaalla.

Toimintaan voi tulla mukaan myös jättämällä yhteystietonsa MLL Uudenmaan piirin nettisivujen kautta: https://uudenmaanpiiri.mll.fi/vapaaehtoisille/ystavaksi-maahanmuuttajaaidille/

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Lohja, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Porvoo, Loviisa, Kerava, Järvenpää, Kauniainen, Lapinjärvi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kaveritoiminta, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, tukihenkilötoiminta, vertaistoiminta, vertaistuki, virkistys, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

maahanmuuttajat ja pakolaiset, naiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautuminen

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Valinnaiset kentät ovat erikseen merkitty. Vaihtoehtoisista ilmoittautumistavoista voit halutessasi kysyä ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta.