Karjalohjan kylätalo Kehrä

Kehrä tarjoaa yleishyödylliseen käyttöön tällä hetkellä kahta tilaa. Yläkerrassa sijäitsevia tiloja saneerataan ja ne valmistuvat käyttöön ja vuokrattaviksi kevään 2019 aikana.

Alakerrassa sijaitsevat tilat:

Monitoimitila on kooltaan n. 26m2 ja tarjoaa puitteet kokous- ja kokoontumiskäyttöön sekä pienimuotoisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Tilasta löytyy pöydät, tuolit, valkokangas ja piano. Tila sijaitsee keittiön yhteydessä ja keittiön käytöstä on mahdollisuus sopia erikseen varauksen yhteydessä.

Yhdistyksemme tarjoaa kahvituspalvelua kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin tarvittaessa.

 

Kurssitila on kooltaan n. 26m2 ja soveltuu toiminnallisiin aktiviteetteihin. Tilan varusteluun kuuluu korkeussäädettävät pöydät ja tuolit (työskentelypiste 10 henkilölle), vesipiste, valkokangas, liitutaulu, maalaustelineet, maalausalustat, kuivausteline maalauksille, suojakankaat pöydille, suojaessuja jne.

Tätä tilaa on käytetty mm. kuvataiteen perusopetukseen, savityöpajoihin sekä kädentaitojen harrastepiireihin ja opetukseen. Kylätalolta löytyy myös keramiikkauuni jonka käytöstä sovitaan erikseen.

Keramiikkauunin käyttö ei edellytä muiden tilojen vuokraamista.

Keskustie 23, Karjalohja, Finland

Osoite

 • Keskustie 23, Karjalohja, Finland

Yhteystiedot

Karjalohjan Kylätalo ry
kylatalokehra@gmail.com
044 9825 360, 0400 739 339

Yhteyshenkilö

Elina Majander-Aira
kylatalokehra@gmail.com
0400 739 339

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa, Varsinais-Suomi

Kunta
Lohja

Kaupunginosa / Kylä
Karjalohja

Yleistä

Toimitilan tyyppi
kohtaamispaikka, kokoustila, koulutustila, tapahtumat

Henkilömäärä
 • 11-50

Käyttö ympärivuotista: Kyllä

Varustelu

 • internet
 • jääkaappi
 • kahvinkeitin
 • kokousvälineet
 • liesi
 • pakastin
 • tarjoilu
 • uuni
 • valkokangas
 • vedenkeitin
 • videotykki
 • wc

Vuokraus

Kyllä

 

Kylätalo Kehrä

MONITOIMITILAN VUOKRAHINNASTO

KURSSITILAN VUOKRAHINNASTO

TOIMINNAN LAATU

HINTA

TOIMINNAN LAATU

HINTA

Satunnainen, voittoa tavoittelematon toiminta, joka on kaikille avointa ja osallistujille ilmaista

1-3 h veloituksetta tilan ollessa vapaana. Vapaaehtoiset lahjoitukset ylläpitokuluihin.

Satunnainen, voittoa tavoittelematon toiminta

0 € 1-3 h

(mahdollinen vesi/muu materiaalimaksu peritään käytöstä riippuen)

Säännöllisesti toistuva, kaikille avoin voittoa tavoittelematon toiminta, joka on osallistujille ilmaista

10 € 1-3 h, ainoastaan jäsenille

Säännöllisesti toistuva, voittoa tavoittelematon toiminta

15 € 1-3 h, ainoastaan jäsenille

Opetus- ja kurssitoiminta

1. tunti 10 €, seuraavat tunnit 5 €/h,

yli 6h 45 € (koko päivä)

la-su 75

Opetus- ja kurssitoiminta

10 €/h, koko päivä 60

la-su 100

Kokoukset, yksityistilaisuudet, varainhankintatapahtumat, myyjäiset, pääsymaksulliset tapahtumat

25 € 1-3 h

50 € 3-8h

la-su 85

Varainhankintatapahtumat, myyjäiset, pääsymaksulliset tapahtumat

30 € 1-3 h

60 € 3-8h

la-su 100

Käyttö työtilana tilan ollessa vapaana (varsinaisille jäsenille)

5 €/1-3h

la-su 40

ryhmät 5€/h

Käyttö työtilana tilan ollessa vapaana (varsinaisille jäsenille)

5 €/1-3h

la-su 40

ryhmät 5€/h

Satunnainen, voittoa tavoittelematon toiminta

Kaikille avointa, kertaluontoista, maksutonta toimintaa. Kaikille avoin tarkoittaa että tapahtumaan/tilaisuuteen voi osallistua kuka tahansa. Toiminnasta ilmoitetaan ilmoitustaululla sekä Kylätalo Kehrän kotisivuilla ja Facebook-sivuilla. Toiminnan järjestäjän on mahdollista tilata kahvitus Karjalohjan Kylätalo ry:ltä tai järjestää se itse (kts. Kahvitushinnasto). Toiminnan järjestäjä ei voi periä osallistujilta kahvituksesta suurempaa hintaa kuin Karjalohjan Kylätalo ry:n järjestäjältä laskuttama. Keittiön käytöstä sovitaan aina erikseen. Toimintaan osallistumisen tulee olla ilmaista (mahdollista kahvimaksua lukuunottamatta) Osallistujia kehoitetaan jättämään vapaaehtoinen lahjoitus Kylätalo Kehrän lahjoituskuppiin, jolla kerätään varoja tilojen ylläpitokulujen kattamiseen.

Tällaista toimintaa on esim. ilmaiset, 1-3 tuntia kestävät kurssit, luennot, työpajat, workshopit, vaatteidenvaihtotapahtumat, leffaillat, yhteislauluillat, konsertit, taidenäyttelyiden avajaiset.

Säännöllinen, voittoa tavoittelematon toiminta

Kaikille avointa, maksutonta toimintaa joka toistuu säännöllisesti vähintään 2 kertaa. Kaikille avoin tarkoittaa että toimintaan voi osallistu kuka tahansa. Toiminnasta ilmoitetaan Kylätalo Kehrän ilmoitustaululla, kotisivuilla ja Facebook-sivuilla. Toiminnan järjestäjän on mahdollista tilata kahvitus Karjalohjan Kylätalo ry:ltä tai järjestää se itse (kts. Kahvitushinnasto). Toiminnan järjestäjä ei voi periä osallistujilta kahvituksesta suurempaa hintaa kuin Karjalohjan Kylätalo ry:n järjestäjältä laskuttama. Keittiön käytöstä sovitaan aina erikseen. Toimintaan osallistumisen tulee olla ilmaista (mahdollista kahvimaksua lukuunottamatta) Toiminnan järjestäjän edellytetään liittyvän Karjalohjan Kylätalo ry:n jäseneksi.

Tällaista toimintaa on esim. seniorikahvila, MLL:n perhekahvila, lauluillat, kerhot ja harrastuspiirit.

Opetus- ja kurssitoiminta

Tarkoittaa sekä satunnaisia kursseja että säännöllistä opetustoimintaa jonka järjestämisestä tilan vuokraaja perii osallistujilta osallistumismaksun. Opetus- ja kurssitoiminnan järjestäjän on huomioitava tilaa varatessaan myös esivalmisteluihin ja siivoukseen kuluva aika.

Toiminnan järjestäjän on mahdollista tilata kahvitus Karjalohjan Kylätalo ry:ltä tai järjestää se itse (kts. Kahvitushinnasto). Toiminnan järjestäjä ei voi periä osallistujilta kahvituksesta suurempaa hintaa kuin Karjalohjan Kylätalo ry:n järjestäjältä laskuttama. Keittiön käytöstä on aina sovittava erikseen.

Kokoukset, yksityistilaisuudet, varainhankintatapahtumat, myyjäiset, pääsymaksulliset tapahtumat

tarkoittaa

 1. Tapahtumia/tilaisuuksia, jotka ovat suljettuja ulkopuolisilta
 2. Tapahtumia/tilaisuuksia, joissa tilan vuokraaja perii osallistujilta pääsymaksuja, paikkavuokria, harjoittaa varainhankintaa tai myy tuotteita.Toiminnan järjestäjän on mahdollista tilata kahvitus Karjalohjan Kylätalo ry:ltä tai järjestää se itse (kts. Kahvitushinnasto).

  Keittiön käytöstä veloitetaan erillisen sopimuksen mukaan mikäli tapahtuman järjestäjä harjoittaa kahvila- tai muuta toimintaa joka edellyttää keittiön ja sen varustelun käyttöä.

Tällaista toimintaa on esim. myyjäiset, paikkavuokralliset kirpputorit, varainhankintatapahtumat, maksulliset konsertit, leffaillat, pop up kahvilat, luennot, perhejuhlat, kokoukset ja koulutustilaisuudet.

Yksityinen työtilakäyttö varsinaisille jäsenille (ei yhteisö-ja yritysjäsenet)

Ulkopuolisilta suljettua käyttöä yhden tai useamman varsinaisen jäsenen omiin tarpeisiin. Tällaista toimintaa on jäsenten oma harrastustoiminta, esim. käsityöpiirit, lukupiirit, väliaikainen, lyhytkestoinen työhuonekäyttö tai kuorotoiminta, poislukien kuitenkin yksityiset juhlat. Jäsenet voivat käyttää tiloja omien käsityö,-taide,-ym. projektiensa toteuttamiseen siten, ettei muiden tilaa vuokraavien tahojen toiminta häiriinny. Tiloihin jätettävästä tarpeistosta tai keskeneräisistä töistä on aina sovittava erikseen. Tiloja vuokrataan jäsenille tämän tyyppiseen toimintaan aina silloin, kun ne ovat muusta toiminnasta vapaina.