Iltapäivätoiminnan sijaiseksi Espoon Lastenliittoon

Työpaikka / Espoon Lastenliitto ry

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka on perheitä lähellä ympäri Suomen. Järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa, johon on helppo osallistua. Olemme olemassa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus harrastaa. Lastenliiton järjestämän toiminnan taustalla ovat yhdistyksen arvot: reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä. Kaiken toimintamme keskiössä on osallisuus ja yhdessä tekeminen.

Espoon Lastenliitto ry. järjestää iltapäivätoimintaa Jalavapuiston ja Hösmärinpuiston kouluilla Espoossa ja haemme toimintaamme sijaisia. Iltapäivätoiminta on lakisääteistä koulun jälkeen tapahtuvaa ohjattua toimintaa, jossa tarjotaan joka päivä välipala sekä leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja pidetään kivaa yhdessä ohjaajien ja kavereiden kanssa. Iltapäivän aikana on myös mahdollisuus läksyjen tekoon.

Ryhmissä työskennellään useamman ohjaajan tiimeissä ja ohjaajien tehtävänä on tarjota lapsille mieluisaa ja turvallista tekemistä koulupäivän jälkeen. Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Sijaisuudet sopivat erittäin hyvin opintojen oheen tai lisätyöksi sillä työ on arkisin, klo 12-17 tehtävää keikkaluontoista työtä. Työhön kutsutaan tarpeen niin vaatiessa.

Kiinnostuitko? Hae mukaan hakulomakkeellamme. Vain lomakkeen kautta saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja ja tiedustelut työpaikasta: espoo@lastenliitto.fi

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Humanistinen ja kasvatusala, Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: alle 3 kk

Haku päättyy: 22.12.2021 00:00

Työaika

  • vuorotyö

Sijainti

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo