Kehitysvammaisten ohjaaja

Työpaikka / Setlementti Louhela ry

Setlementti Louhela ry etsii lievästi ja keskivaikeasti kehitysvammaisten lasten ja nuorten iltapäivätoimintaan innostunutta ja vastuullista ohjaajaa ajalle 1.10.- 18.12.2020. Louhelan erityislasten ja nuortentoiminta tarjoaa laadukasta aamu-, iltapäivä- ja lomahoitoa, jonka tarkoituksena on tarjota kerholaisille turvallinen toiminta- ja kasvuympäristö yhdessä kavereiden sekä ohjaajien kanssa. Toimintaa suunnitellaan yksilöllisesti, lapsen/nuoren kasvua ja kehitystä tukien. Lisäksi pidämme toiminnassa tärkeänä kerholaisen osallisuuden, sosiaalisten suhteiden ja tunnetaitojen vahvistamista.

Työaika on 25h/vko ja sijoittuu iltapäiviin klo12-17 välille. Toivomme hakijalta soveltuvaa kasvatus- tai sosiaalialan koulutusta ja katsomme aikaisemman alan työkokemuksen eduksi. Ohjaajan tehtäviin kuuluu kerhotoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä ohjaajatiimin kanssa sekä kerholaisten ohjaaminen arkipäivän toiminnoissa. Työhön valittavan tulee toimittaa nähtäväksi oikeusrekisterikeskuksesta saatava rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)). Haastattelut ja valinnat tehdään syyskuun aikana. Työtehtävään valitulle järjestetään perehdytys.

Lisätietoja kerhon toiminnasta voit kysellä puhelimitse Irene Apell 040 824 6671, tai sähköpostilla irene.apell@setlementtilouhela.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 25.9. mieluiten sähköpostilla osoitteeseen irene.apell@setlementtilouhela.fi. Vaihtoehtoisesti voi hakemuksen lähettää postin kautta osoitteeseen Setlementti Louhela ry, Erityislasten aamu- ja iltapäivätoiminta, Louhelankuja 3, 04400 Järvenpää. https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/kehitysvammaisten-ohjaaja-stse-12435602

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat

Aloitus: 01.10.2020

Kesto: alle 3 kk

Tarkka päättymispäivämäärä: 18.12.2020

Haku päättyy: 25.09.2020 12:00

Työaika

  • osa-aikatyö

Sijainti

Alue
Uusimaa

Kunta
Järvenpää