Määräaikainen projektityöntekijä (50%)

Työpaikka / Suomen Raamattuopiston Säätiö

Sinä, jolla on vähintään AMK- tai opistotasoinen sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto (myös jouluna valmistuvat huomioidaan), kokemusta vanhustyöstä, saattohoidosta ja viestinnästä mm. sosiaalisen median kautta;

 

Tule kertomaan itsestäsi, olisitko sinä sopiva osa-aikainen projektityöntekijä (50 % työaika) Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamaan, vuoden 2020 loppuun kestävään Lohtua läsnäolosta-saattohoidon vapaaehtoistoiminnan hankkeeseen. Hankkeen päätehtävänä on rekrytoida, kouluttaa ja välittää saattohoidon vapaaehtoisia pääkaupunkiseudun hoivakodeissa asuvien yksinäisten vanhusten tueksi.

 

Työskentelet Suomen Raamattuopiston Säätiön Kauniaisten työtiloissa, teet yhteistyötä useiden pääkaupunkiseudun hoivakotien kanssa ja osallistut myös asiakastyöhön. Ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä. Päivätyön lisäksi tehtäviin kuuluu satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

 

Arvostamme iloisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä ja arvostavaa asennoitumista lähimmäisiin.

 

Hankerahoituksen määrittelemä palkkaus. Työ alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit laita hakemus ja CV projektipäällikkö Kristiina Niemelälle tiistaihin 15.10.2019 mennessä kristiina.niemela@sro.fi

Tiedustelut Kristiina Niemelältä puhelimitse 040-451 6781 arkisin klo 10.00-14.00.

 

Lisätietoa hankkeesta:

https://sro.fi/tule-mukaan/lohtua-lasnaolosta

https://www.facebook.com/LohtuaLasnaolosta/

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat

Aloitus: 01.11.2019

Kesto: yli 12 kk

Tarkka päättymispäivämäärä: 30.12.2020

Haku päättyy: 15.10.2019 00:00

Työaika

  • osa-aikatyö

Sijainti