Suunnittelija

Työpaikka / Suomen Asumisen Apu ry

Suomen Asumisen Apu ry etsii verkostotyön ja viestinnän asiantuntijaa kehittämään yhteistyöverkostoa SAA ennakoida! -hankkeessa. Teemme yhteistyötä mm. Espoon kaupungin ja Ympäristöministeriön sekä useiden järjestöjen kanssa.

Taustaa ja lisätietoja: ks. saaennakoida.fi.
SAA ennakoida! -hankkeen tavoitteena on ollut kehittää 55-70 vuotiaille verkossa toimivia työkaluja asumisen suunnitteluun ja ikääntymisen ennakointiin. Rohkaisemme heitä toimimaan hyvissä ajoin, kun voimavaroja tällaisten asioiden itsenäiseen hoitoon vielä on.

Suunnittelijan tehtävänä on kehittää yhdessä muun henkilökuntamme kanssa verkostoa, jolla voidaan luontaisesti tavoittaa em. kohderyhmää. Teemme yhteistyötä sellaisten järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa, joille olisi hyötyä siitä, että heidän jäsenensä tai asiakkaansa saavat tietoa asumisen ennakoinnin mahdollisuuksista. Työssä korostuu monipuolinen viestintä ja tilaisuuksien järjestäminen yhteistyökumppanien kanssa.

Toivomme sinulta

Soveltuvaa kokemusta ja/tai viestinnän koulutusta. Sopivaa kokemusta ovat esim. viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu ja tehtävät, pr ja myyntityö. Some-osaaminen on tärkeää ja visuaalinen näkemys on eduksi. Arvostamme erityisesti järjestötoiminnasta saatua kokemusta. Odotamme sinulta itsenäistä ja
rohkeaa otetta työssä.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuksia oppia uutta ja vaikuttaa työsi sisältöön. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit ja uusia näköaloja mielenkiintoisten yhteistyökumppanien kautta.

Työehdot

Kyseessä on määräaikainen työsuhde vuoden 2022 loppuun saakka. Työ voi jatkua pidempään rahoituksesta riippuen. Työ on kokoaikainen. Työsopimuksissa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla. Työpiste sijaitsee Tapiolassa.

Hakuohjeet

Etsimme henkilöä, jolla on motivaatio, asenne ja valmiuksia toteuttaa kunnianhimoisia tavoitteitamme. Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja
ansioluettelon kera 5.1.2022 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Perustele hakemuksessasi, miksi olet juuri sopiva henkilö.

Lähetä hakemuksesi toiminnanjohtaja Ari Nikkolalle ari.nikkola@asumisenapu.fi. Lisätietoja voit kysyä Ari Nikkolalta puh. 0500 444 041 tai Päivi Rekulalta 050 568 9090 (ma-to). www.asumisenapu.fi

OSOITE: Tapiontori 1, 02100 Espoo, Suomi

HAKEMUKSET: ari.nikkola@asumisenapu.fi

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Humanistinen ja kasvatusala, Liiketalouden ja hallinnon alat, Palvelualat, Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: 3-12 kk

Haku päättyy: 05.01.2022 16:00

Työaika

  • kokopäivätyö

Sijainti

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kylä
Tapiola