Auroras-verkoston ryhmämentori tai yksilömentori

Suoritus ajankohta: 3.3.2021 / Haku päättyy: 30.9.2021 / kokemusasiantuntijuus, opetus ja koulutus, valmentaminen / Auroras-verkosto

Oletko kiinnostunut tukemaan maahan muuttaneiden naisten polkua työnhaussa ja suomalaisessa työelämässä? Jos haluat tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä ja tämä aihe tuntuu tärkeältä, nyt on oivallinen tilaisuus lähteä mukaan mentoriksi Auroras-verkoston kevään ryhmiin tai yksilömentoriksi!

Tällä hetkellä etsimme ryhmämentoria /-mentoreita ensisijaisesti koulutettujen naisten ryhmään. Kaikki ryhmämme aloittavat toimintansa etänä Zoomissa maaliskuun aikana. Tapaamiset ovat kerran viikossa alkuillasta ja jatkuvat 12 viikon ajan.

Haemme myös yksilömentoreita erityisesti opetus-, kasvatus-, sosiaali-, oikeus-, taloushallinto- ja toimistoalo

ilta. Yksilömentoroinnissa yhdistämme aktorin ja mentorin samalta alalta ja (etä)tapaamiset ovat sovittavissa joustavasti. Niin aktorimme kuin mentorimmekin ovat naisia.

Jos kiinnostuit mentorina toimimisesta, puhut sujuvasti suomen kieltä ja tunnet suomalaista työelämää, otathan rohkeasti ja pikaisesti yhteyttä hankepäällikköömme Eve Silvennoiseen:
Puhelin: +358 45 168 7421
Sähköposti: eve.silvennoinen(a)auroras.fi

Tarjoamme perehdytyksen mentorointiin, tarvittaessa tukea etäyhteyden käytössä sekä kannustavan mentorointiyhteisön antoisan vapaaehtoistyön parissa! Voit lukea Auroras-mentoroinnista lisää täältä:  https://auroras.fi/auroras/mentoriksi/

Auroras-verkosto tukee maahan muuttaneiden, koulutettujen naisten sekä kotona lasten kanssa olevien äitien kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Verkosto järjestää työelämäaiheista yksilö- ja ryhmämentorointia suomen ja ruotsin kielellä valtakunnallisesti. Auroras-verkostoa hallinnoi Suomen Akateemisten Naisten Liitto.

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Tehtävä suoritetaan verkossa
Kyllä

Yhteystiedot

Eve Silvennoinen
eve.silvennoinen(a)auroras.fi
+358 45 168 7421
hankepäällikkö / Auroras-verkosto

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arki-iltaisin
  • Arkipäivisin
  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Toiveet ja edellytykset

Tehtävä soveltuu

Naisille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

  • kiinnostus maahan muuttaneiden naisten tukemiseen työllistymisessä ja työelämässä
  • hyvä suomen kielen taito
  • suomalaisen työelämän tuntemus
  • halu auttaa

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Uudet taidot
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Tarjoamme perehdytyksen ja tukea mentorointiin, tarvittaessa tukea etäyhteyden käytössä sekä kannustavan mentorointiyhteisön antoisan vapaaehtoistyön parissa. Järjestämme välillä myös yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia mentoreillemme.