HERO / Verkkokoulutus: Vapaaehtoistyön koulutus – moduuli 1

Suoritus ajankohta: 16.3.2021 - 16.03.2021 / Haku päättyy: 14.3.2021 / asioinnissa avustaminen, kokemusasiantuntijuus, verkkovaikuttaminen, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO)

Verkkokoulutus: Vapaaehtoistyö ja vapaaehtoisuus HEROssa

Tiistaina 16.3.2021 klo 17 – 18.30

Ensimmäisessä peruskoulutuksen moduulissa käydään läpi vapaaehtoistyötä, HEROn vapaaehtoismuotoja ja mahdollisuuksia, mitä vapaaehtoinen voi tehdä lukijärjestössä.

Kristiina Aminoff avaa osiossaan mitkä ovat vapaaehtoisen ja organisaation roolit ja vastuualueet vapaaehtoistyössä, vapaaehtoistyöntekijän oikeudet, vapaaehtoistyön perusperiaatteita ja vapaaehtoisen hyvinvointiin liittyviä tekijöitä. Koulutus on suunnattu HEROssa vapaaehtoisena toimisesta kiinnostuneille. Koulutus kuuluu pakollisiin käytäviin moduuleihin, jotka vapaaehtoisen tulee suorittaa ennen kuin alkaa toimimaan vapaaehtoisena lukijärjestössä.

Kouluttajat Kristiina Aminoff, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Helsingin ortodoksinen seurakunta ja Marika Kivilehto, vapaa-ajan ja vapaaehtoistyön koordinaattori, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry

Hinta maksuton

Ilmoittautuminen ->

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Toiveet ja edellytykset