Kaveriksi henkilölle, jolla on kehitysvamma

Suoritus ajankohta: 30.4.2019 - 31.12.2021 / Haku päättyy: 31.12.2021 / ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / Kehitysvammatuki 57 ry

Tehdään maailmasta vähemmän yksinäinen paikka! Nuoret ja aikuiset, joilla on kehitysvamma, kaipaavat omaa luotettavaa kaveria, jonka kanssa voi käydä vaikka leffassa tai kävelyllä. Kaveria, jonka kanssa voi olla rennosti oma itsensä ja puuhata vapaa-ajalla kaikkea kivaa. Kaveripari tapaa noin kerran kuukaudessa, ja päättää itse tapaamisten sisällön ja tapaamisajankohdan.

Tällä hetkellä toiminnassa huomioidaan järjestötoimintamme turvallisuusohjeet koronaan liittyen, ja uudet kaveriparit tutustuvat toisiinsa toistaiseksi lähinnä etänä, puhelimen välityksellä.

Kehitysvammatuki 57 ry tarjoaa jokaiselle vapaaehtoiselle koulutuksen, työntekijän tuen sekä erilaisia virkistystapahtumia.

Lisätiedot: https://www.kvtuki57.fi/toiminta/kaveritoiminta

 

Katso videoita kaveripareista:

Kaveritoiminnasta on syntynyt leffaharrastus

Mira ja Pirjo tutustuivat sattumien kautta

 

Osoitteet

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo, Helsinki, Vantaa

Yhteystiedot

www.kvtuki57.fi

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Asiasanat

kehitysvammaiset, kaveritoiminta, vapaa-ajan toiminnat, Aikaa yhdessä, tehdään yhdessä, avoimet vapaaehtoistehtävät helsinki, avoimet vapaaehtoistehtävät espoo, uusimaa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Kaverina toimivan vapaaehtoisen tulee olla täysi-ikäinen. Jokainen Kaveri toimii omien tietojensa ja taitojensa pohjalta, omalla persoonallaan. Tärkeitä ominaisuuksia ovat avoin mieli, rehellisyys, huumorintaju, halu tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kokemuksia.

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoisille järjestetään koulutus ennen toimintaan mukaan tulemista. Koordinaattori tukee kaveria toiminnan aikana ja lisäksi on tarjolla jatkokoulutusta ja virkistystä.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2021


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan