Kudonta-avustaja Soukan palvelutaloon

Suoritus ajankohta: 17.12.2019 - 31.12.2020 / Haku päättyy: 31.12.2020 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen / Espoon kaupunki / vanhusten palvelut

Hei sinä käsitöistä pitävä ja kudontaa harrastanut! Haemme kudonta-avustajaa ma klo 9-11.30 tai oman valinnan mukaan ma-pe klo 9-15. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

p. 046 877 3034

 

Soukankaari 7, Espoo, Suomi

Osoitteet

  • Soukankaari 7, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Espoonlahti

Toiminnan aiheet

avustaminen, kudonta, ryhmäohjaus

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Toivomme, että teet lupaamaasi tehtävät tai ilmoitat meille, jos olet estynyt tulemaan. Voit itse määritellä kuinka usein olet käytettävissä. Oma persoonasi on ensiarvoisen tärkeä, käytä sitä. Etsimme vapaaehtoisia toimimaan erityisesti päiväaikaan.

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoisena saat tukea ja ohjausta Espoon kaupungilta. Kaupungin vanhusten palvelujen hoivakodeissa toimivat vapaaehtoistoiminnan yhdyshenkilöt, joilta saat lähiohjausta ja perehdytyksen tehtäviisi. Lisäksi voit ottaa yhteyttä vapaaehtoistoiminnan palveluohjaajaan, jonka yhteystiedot näkyvät ilmoituksen ohessa.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2020


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan