Lastensuojelun vapaaehtoinen tukihenkilö

Suoritus ajankohta: 1.9.2021 - 31.12.2023 / Haku päättyy: 31.12.2023 / tukihenkilötoiminta / Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry

Tukihenkilönä voit tarjota 7–17-vuotiaalle espoolaiselle lapselle aikuisen läsnäoloa ja huomiota sekä mukavaa tekemistä yhdessä. Tapaat lasta noin 1–3 kertaa kuukaudessa. Voitte käydä vaikka kävelyllä, metsäretkellä, pelaamassa jalkapalloa, elokuvissa, tutustua kirjastoon tai vaan olla.

Kaikki tukihenkilönä toimimisesta kiinnostuneet haastatellaan ja koulutetaan. Tukisuhteen aikana tukihenkilöille järjestetään vertaistapaamisia ja yksilöllistä ohjausta.

Ota yhteyttä ja varaa aika haastatteluun:

tiina.tuomala ( a ) ehja.fi
045 125 6201

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Yhteystiedot

Tiina Tuomala
tiina.tuomala@ehja.fi
045 125 6201
EHJÄ ry

www.ehja.fi/

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Asiasanat

harrastukset, yhdessäolo, tekemistä

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Toiveet ja edellytykset

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Tukihenkilöllä tulee olla sopivasti vapaa-aikaa, kokemusta lasten/nuorten kanssa toimimisesta, mahdollisuus sitoutua toimintaan ja oma elämä tasapainossa. Kaikki tukihenkilönä toimimisesta kiinnostuneet haastatellaan ja koulutetaan.

Vapaaehtoisen tuki

Kaikki tukihenkilöt saavat koulutuksen ennen toiminnan aloittamista. Tukihenkilöille järjestetään vertaistapaamisia ja ohjausta.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2023


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan