Mielenterveystyön vapaaehtoinen

Suoritus ajankohta: 1.4.2019 - 31.12.2019 / Haku päättyy: 1.12.2019 / aktivismi, tempaukset, esiintyminen, luova toiminta, musiikki, kampanjat, vaikuttaminen, kokemusasiantuntijuus, opetus ja koulutus, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tukija toiselle vapaaehtoiselle (tuettu vapaaehtoistoiminta), ulkoilussa avustaminen, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry

Haluaisitko liittyä osaksi lämminhenkistä yhteisöämme ja työskennellä kanssamme mielenterveyden edistämiseksi? Yhdistyksemme etsii vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneita erilaisiin tehtäviin. Yhdistyksemme tarjoaa matalankynnyksen päivätoimintaa harrastekerhoineen ja tapahtumineen. Onko sinulla kenties taito, jonka haluaisit jakaa muiden kanssa tai opettaa muille? Tai kiinnostaako sinua viettää muiden kanssa aikaa vapaamuotoisesti rupatellen tai pelaillen?

Yhdistyksessämme on monta tapaa olla vapaaehtoinen. Meillä on mahdollista sitoutua pidemmäksi aikaa esim. vertaistukiryhmien ohjaukseen, mutta myös kaikenlainen pop up -vapaaehtoisuus on mahdollista. Kaikki lähtee vapaaehtoisen omasta mielenkiinnosta, voimavaroista ja ideoista. Työntekijät ovat vapaaehtoisen tukena ja avustavat tarvittaessa toiminnassa. Meillä järjestetään myös pari kertaa vuodessa ryhmänohjaajakoulutusta.

Ota yhteyttä ja pistäydy meille kylään :)!

Terveisin,

Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry:n väki

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Vantaa

Yhteystiedot

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arkipäivisin
  • Sovittavissa

Toiveet ja edellytykset