Mll Aviapoliksen hallituksen jäsen

Suoritus ajankohta: 1.1.2021 - 31.12.2023 / Haku päättyy: 15.11.2020 / aktivismi, tempaukset, hallinto- ja toimistotehtävät / MLL Aviapolis ry

Tule vaikuttamaan alueemme lapsi- ja nuorisoperheiden hyvinvointiin.

Etsimme hallitukseemme uusia jäseniä.

Halllituksen jäseneksi liittyessä pääset näkemään toimintaamme ja kenties innostumaan itsekin jostain roolista hallituksessamme. Meillä on joukossamme paljon erilaista tieto- ja taito osaamista, mikä onkaan sinun vahvuutesi?

Kokoonnumme 11 kertaa vuodessa kokouksien merkeissä, lisäksi meillä on facebookissa oma hallituksen ryhmä, jossa käymme keskustelua ajankohtaisista asioista. Olemme aktiivinen yhdistys ja järjestämme erilaista toimintaa ja tapahtumia alueellamme.

Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön, toivomme kuitenkin, että olet valmis panostamaan ja osallistumaan toimintaamme aktiivisesti.

Sinut perehdytetään toimintaan mukaan hallituksen jäsenten avustuksella sekä Mll piiri järjestää erilaisia koulutuksia eri roolituksiin ja toimintaan liittyen.

Hallituksen jäsenenä olet osana alueemme lapsi- ja nuorisoperheiden toiminnan suunnittelua ja toteutusta, tule siis tärkeäksi osaksi alueemme toimintaa, joukkoomme mahtuu ja juuri sinä saattaisit olla sopiva, ota meihin yhteyttä ja kerro miksi sinä olit kiinnostunut tulemaan mukaan hallituksemmme toimintaan.

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Vantaa

Kaupunginosa / Kylä
Aviapolis

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Muut toiveet ja edellytykset vapaaehtoiselle tehtävässä toimimiseen

Sitoutunutta ja osallistuvaa mieltä ja asennetta toimintaamme kohtaan, alueen perheiden,lasten ja nuorten hyväksi vapaaehtoistoiminnan merkeissä.

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Innostunutta ja lapsiperheiden asioista kiinnostunutta toimijaa. Ideointi ja niiden toteutuksesta innostunut.

Tehtävään perehdytys

  • Infotilaisuus
  • Koulutus/koulutukset

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Todistus
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen
  • Uusi koulutus

Vapaaehtoisen tuki

Hallituksemme sekä uudenmaan piiri järjestää koulutuksia, toimintaan perehdytetään ekä autetaan ja tuetaan toiminnassa. Kiitosta saa sanallisesti sekä todistuksen muodossa, palkitaan vuosien panoksesta kunniakirjan merkein.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 15.11.2020


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan