Monipuolisia vapaaehtoistehtäviä tarjolla Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksessa

Suoritus ajankohta: 17.12.2019 - 31.12.2021 / Haku päättyy: 31.12.2021 / esiintyminen, luova toiminta, musiikki, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tukihenkilötoiminta, ulkoilussa avustaminen, ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / Espoon kaupunki / vanhusten palvelut

Leppävaarassa monipuolisten palvelujen Elä ja asu -seniorikeskukseen haetaan vapaaehtoisia. Erilaisia vapaaehtoistehtäviä on tarjolla oman mielenkiinnon mukaan.

Esimerkiksi meillä voi toimia ulkoilu- tai juttuseurana, asukasystävänä tai laulattajana. Myös päivätoiminnan ja ryhmätoiminnan vertaisohjaajana, tapahtumien järjestämisapuna ja tilaisuuksien asukasavustajana pääsee mukaan yhteisölliseen toimintaamme.

Palveluperiaatteemme on: Täyttä elämää seniorikeskuksessa! Meillä asukas on oman elämänsä asiantuntija. Huomioimme asukkaiden ja omaisten toiveet, ja asukkaiden läheiset ovat keskeisesti mukana asukkaan arjessa. Elämä ja asuminen seniorikeskuksessamme on yhteisöllistä, mutta asukkailla on mahdollisuus myös yksityisyyteen. Palvelumme on ammattitaitoista hoitoa ja hoivaa elämän loppuun asti, ihmisläheisesti ja rakkaudella.

Tervetuloa monipuolisiin vapaaehtoistehtäviin!

Yhteydenotto: p. 046 877 2985 ja 043 827 1835

Huom! seniorikeskus on Koronaepidemian takia suljettu. Seniori- ja palvelukeskuksen aukioloa voi seurata kotisivulta:

https://www.espoo.fi/fi-FI/Seniorit/Monenlaista_toimintaa/Palvelukeskukset

 

Säterinkatu 3, Espoo, Suomi

Osoitteet

  • Säterinkatu 3, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Leppävaara

Toiminnan aiheet

ulkoilu, keskustelut, vapaa-ajan toiminnat, vertaisohjaaja

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

ärkeintä on olla läsnä, kun toinen henkilö tarvitsee tukea. Myös kuuntelemisen taito ja toisen henkilön kunnioittaminen on oleellista. Sitoutumisella tarkoitamme sitä, että teet lupaamaasi tehtävät tai ilmoitat meille, jos olet estynyt tulemaan. Voit itse määritellä kuinka usein olet käytettävissä. Oma persoonasi on ensiarvoisen tärkeä.

 

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoisena saat tukea ja ohjausta Espoon kaupungilta. Kaupungin vanhusten palvelujen seniorikeskuksissa toimivat vapaaehtoistoiminnan yhdyshenkilöt, joilta saat lähiohjausta ja perehdytyksen tehtäviisi. Lisäksi voit ottaa yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista vastaavaan palveluohjaajaan, jonka yhteystiedot näkyvät ilmoituksen ohessa.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2021


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan