Mukaan yhdistyksen toimintaan

Suoritus ajankohta: 22.8.2020 / Haku päättyy: 31.12.2020 / asioinnissa avustaminen, auttava puhelin ja nettineuvonta, kampanjat, vaikuttaminen, kokemusasiantuntijuus, kääntämistehtävät, lastenhoito, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta), ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / Amal ry

Haluatko toimia musliminaisten ja tyttöjen tukena? Voit tulla vapaaehtoiseksi toimintaamme, jossa järjestämme mm. vertaisryhmiä, tapaamisia ja tapahtumia.

Vapaaehtoiset ovat tärkeässä roolissa yhdistyksemme toiminnassa. Vapaaehtoiset toimivat yhdistyksen arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisesti naisten ja tyttöjen tukena eri elämäntilanteissa. Vapaaehtoisena voit olla mukana yhdistyksen vertaistoiminnan, infojen ja tapahtumien toteutuksessa. Voit toimia myös apuna lastenhoidossa vertaistoimintojen tai tapahtumien aikana.

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki, Vantaa, Espoo

Yhteystiedot

Amal ry

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Heikosti suomea osaaville, Naisille, Nuorille

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2020


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan