Sähköpostikirjekaveriksi MEREO Martinlaakson asukkaille

Suoritus ajankohta: 7.4.2021 - 07.09.2021 / Haku päättyy: 7.6.2021 / tietotekniset tehtävät, tukihenkilötoiminta / MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry

Kirjekavereita tositarkoituksella

Korona kurittaa meitä edelleen ja normaaliin elämään palaaminen ei ole vielä mahdollista. Haluaisimmekin tarjota Sinulle mahdollisuuden toimia asukkaidemme arjen ilahduttajana ja etsimme MEREOn Martinlaakson ryhmäkotiin kehitysvammaisille nuorille asukkaille sähköpostikirjekaveria. Voit myös halutessasi lähettää myös paperisia kirjeitä. Vapaaehtoisena sitoudut toimintaan omien aikataulujesi puitteissa: voit kirjoitella kirjeitä tai sähköpostia silloin, kun sinulle sopii ja jakaa juuri sen verran asioita, kun haluat. Ohjaajamme auttavat asukkaita kirjeisiin vastaamisessa.

Vapaaehtoisena et tarvitse erikoistaitoja: riittää, että olet luotettava ja sinulla on aito halu tutustua uusiin ihmisiin. Toimintaamme pääsee lyhyen haastattelun kautta helposti ja nopeasti mukaan ja me perehdytämme sinut toimintaan. Saat toimintaasi tukea hoitohenkilökunnalta ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta.

Vapaaehtoisena saat myös itsellesi uutta tekemistä ja iloa arkeen. Kuten meillä toimiva vapaaehtoinen kuvaa: ”Vapaaehtoisuus on antanut minulle tunteen, että on edelleen, jo normaalin työn jätettyäni, mahdollisuus tuoda iloa jonkun toisen elämään ja antaa tarkoituksen omalle elämälle.”

Lue lisätietoja nettisivuiltamme ja ilmoittaudu toimintaan mukaan soittamalla tai lähettämällä sähköpostia vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Johanna johanna.kivisto@mereo.fi/  p. 050 439 3140

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Tehtävä suoritetaan verkossa
Kyllä

Yhteystiedot

mereo.fi

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arki-iltaisin
  • Arkipäivisin
  • Viikonloppuisin

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille