Sinustako vapaaehtoinen omaishoitoyhdistykseen?

Suoritus ajankohta: 26.3.2019 - 31.12.2020 / Haku päättyy: 31.12.2020 / aktivismi, tempaukset, asioinnissa avustaminen, esiintyminen, luova toiminta, musiikki, kokemusasiantuntijuus, ruoanlaitto, taloustyöt, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tukihenkilötoiminta, tukija toiselle vapaaehtoiselle (tuettu vapaaehtoistoiminta), ulkoilussa avustaminen, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Hiiden Omaishoitajat ry

Haemme uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaamme edistämään omaishoitajien hyvinvointia. Vapaaehtoinen voi toimia vaikka talkooapulaisena eri tapahtumissa, vertaistukijana omaishoitajalle tai vertaistukiryhmälle, kokemusasiantuntijana, sopan keittäjänä omaishoitajien valmennuskursseilla, kuoron tai käsityöryhmän vetäjänä ja monessa muussa tilanteessa. Toimimme Hiiden seudun eli Lohjan, Vihdin ja Karkkilan alueella. Haemme vapaaehtoisia näihin kaikkiin kuntiin. Ota yhteyttä mikä vapaaehtoistehtävä olisi sopiva juuri sinulle. Voit myös kertoa uusista ideoistasi mitä sinä voisit tarjota omaishoitajien hyvinvoinnin tukemiseen.

OmaisOhjaamo

Karnaistenkatu 43, Lohja, Suomi

Osoitteet

  • OmaisOhjaamo

    Karnaistenkatu 43, Lohja, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Lohja, Vihti, Karkkila

Yhteystiedot

Katja Sandholm
katja.sandholm@hiidenseudunomaishoitajat.fi
044 9867 187
OmaisOiva-ohjaaja, muistihoitaja

Hiiden Omaishoitajat ry

Hiiden Omaishoitajat ry / OmaisOiva

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

kaikenikäiset

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille

Tehtävään perehdytys

  • Haastattelu
  • Koulutus/koulutukset

Koulutuksen kesto (tunnit): 1-2 tuntia

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Uudet taidot
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoistyön koordinaattori tukee vapaaehtoista työssään perehdyttämällä tehtävään ja tarjoamalla tukeaan/keskusteluapua läpi koko vapaaehtoistyön. Vapaaehtoisille järjestetään virkistystoimintaa 1-2 kertaa vuodessa ja OmaisOiva-infotilaisuuksia, jossa kerrotaan toiminnasta. Vapaaehtoistyön luonteesta riippuen voimme myös järjestää muita koulutuksia harkinnan mukaan.

Liitteet