Ulkoilukaveriksi kehitysvammaiselle nuorelle MEREO Martinlaaksoon

Suoritus ajankohta: 1.9.2020 - 01.09.2022 / Haku päättyy: 1.9.2022 / asioinnissa avustaminen, ulkoilussa avustaminen, ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry

KORONA-AJAN VAPAAEHTOISTOIMINNASTA LISÄTIETOJA VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORILTA.

Etsitkö merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa nuorten parissa? Onko sinulla jotain kautta hankittua kokemusta autismikirjonhäiriöistä? Oletko esimerkiksi terveys- tai sosiaalialan opiskelija ja haluat kartuttaa osaamistasi kehitysvammapuolelta? Haluatko kohdata aidosti ihmisiä ja olla läsnä?

MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry etsii vapaaehtoisia nuorten täysi-ikäisten kehitysvammaisten ryhmäkotiin Vantaan Martinlaaksoon.

Meidän nuoret ovat aktiivisia ja kaipaavat kavereita, joiden kanssa puuhailla kaikkea mukavaa. Etsimmekin ulkoiluystäviä ryhmäkotiimme! Voitte ulkoilla ryhmäkodin lähikaduilla tai poiketa Martinlaakson ostarille ihmettelemään ihmisvilinää.

Vapaaehtoisena sitoudut toimintaan omien aikataulujesi puitteissa. Voit käydä vaikka kerran kuussa, kahden viikon välein tai kerran viikossa: mikä on sinulle sopivinta! Hommiin pääset heti lyhyen haastattelun jälkeen ja vapaaehtoistoiminta aloitettaan rauhassa tutustuen asukkaisiin ja heidän arkeensa. Vapaaehtoinen perehdytetään tehtävään ja hän saa tehtäväänsä tukea hoitohenkilökunnalta ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Johanna Kivistö
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
050 4393140
johanna.kivisto@mereo.fi 

Ps. Meille voi myös tulla tekemään erilaisia opintoihin liittyviä projekteja, joita voimme ideoida yhdessä. Niihin liittyen ole suoraan yhteydessä Terhi Hinttaniemeen (terhi.hinttaniemi@mereo.fi).

MEREO Martinlaakso

Raappavuorenpolku 1, 01620 Vantaa, Suomi

Osoitteet

  • MEREO Martinlaakso

    Raappavuorenpolku 1, 01620 Vantaa, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Vantaa

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arki-iltaisin
  • Sovittavissa
  • Viikonloppuisin

Asiasanat

autismikirjo, kehitysvamma, ystävätoiminta

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Edellytyksenä jonkinlainen kokemus autismikirjon häiriöstä esimerkiksi oman tuttavapiirin tai opiskelujen kautta. Suomenkielen osaaminen.

Vapaaehtoisen tuki

Perehdytämme sinut tehtävääsi henkilökohtaisesti. Toiminnassa tukenasi on ryhmäkodin henkilökunta, vapaaehtoistoiminnan yhdyshenkilö sekä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori. Järjestämme kaikille MEREOn vapaaehtoisille koulutuksta ja virkistäytymistilaisuuksia muutaman kerran vuodessa.