Ulkoilukaveriksi MEREO Matinkylän ryhmäkoti Omenan kehitysvammaisille asukkaille

Suoritus ajankohta: 15.1.2021 - 01.09.2022 / Haku päättyy: 1.9.2022 / asioinnissa avustaminen, ulkoilussa avustaminen / MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry

KORONA-AJAN VAPAAEHTOISTOIMINNASTA LISÄTIETOJA VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORILTA.

Onko liikunta ja ulkoilu lähellä sydäntäsi? Vapaaehtoisena voit jakaa ulkoilun riemua myös kehitysvammaisen kanssa ja tukea häntä ulkoilussa ja lähiympäristönsä haltuun ottamisessa.

Etsimme Matinkylään MEREOn ryhmäkoti Omenan kehitysvammaisille reippaita ulkoiluystäviä, jotka lähtisivät asukkaiden kanssa haukkaamaan raikasta ilmaa. Voit esimerkiksi käydä yhdessä kävelyllä ryhmäkodin lähikaduilla tai ihmettelemään Iso Omena ostoskeskuksen ja sen lähiympäristön vilinää.

Vapaaehtoisena sitoudut toimintaan omien aikataulujesi puitteissa: voit käydä vaikka kerran kuussa, parin viikon välein tai viikoittain. Mikä on sinulle sopivinta! Vapaaehtoisena et tarvitse erikoistaitoja: riittää, että olet luotettava ja sinulla on aito halu tutustua uusiin ihmisiin. Toimintaamme pääsee lyhyen haastattelun kautta helposti ja nopeasti mukaan ja me perehdytämme sinut toimintaan. Saat toimintaasi tukea hoitohenkilökunnalta ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta.

Vapaaehtoisena saat myös itsellesi uutta tekemistä ja iloa arkeen. Kuten meillä toimiva vapaaehtoinen kuvaa: ”Vapaaehtoistoiminta on antanut minulle mielekästä tekemistä asukkaiden kanssa. Se on antoisaa ja tuo iloa.”

Lue lisätietoja nettisivuiltamme ja ilmoittaudu toimintaan mukaan soittamalla tai lähettämällä sähköpostia vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille:

Johanna Kivistö
p. 050 4393140

 

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arkipäivisin
  • Sovittavissa
  • Viikonloppuisin

Toiveet ja edellytykset