Vapaaehtoinen tukihenkilö sijaishuollosta itsenäistyvälle

Suoritus ajankohta: 1.9.2021 - 31.12.2023 / Haku päättyy: 31.1.2022 / tukihenkilötoiminta / Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry

Olisiko sinulla kiinnostusta lähteä tukijaksi ja tsemppariksi sijaishuollosta itsenäistyvälle nuorelle? Lastenkodista itsenäistyvä nuori joutuu usein muuttamaan omilleen nuorempana kuin ikätoverinsa ja ilman riittävää tukiverkostoa. Vapaaehtoisen aikuisen kanssa nuori voi jutella mieltä askarruttavista asioista ja tehdä erilaisia mukavia asioita, esimerkiksi käydä keilaamassa, museossa tai lenkkeillä yhdessä.

Vapaaehtoiselta tukihenkilöltä odotamme vakaata elämäntilannetta, sitoutumista toimintaan ja vähintään 22 vuoden ikää. Kaikki tukihenkilönä toimimisesta kiinnostuneet haastatellaan ja koulutetaan. Tukisuhteen aikana tukihenkilöille järjestetään vertaistapaamisia ja yksilöllistä ohjausta.

Ota yhteyttä ja varaa aika haastatteluun:

Marissa Varmavuori
Omilleen-toiminnan koordinaattori
marissa.varmavuori ( a ) ehja.fi
045 843 9651

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki, Espoo, Vantaa

Yhteystiedot

www.ehja.fi

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Toiveet ja edellytykset

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Tukihenkilöiltä edellytetään vähintään 22 vuoden ikää, vakaata elämäntilannetta, mahdollisuutta sitoutua toimintaan sekä aikaa tavata nuorta.

Vapaaehtoisen tuki

Tukihenkilönä toimimisesta kiinnostuneet haastatellaan ja valitut koulutetaan. Tukihenkilöillä on mahdollisuus saada yksilöllistä ohjausta sekä osallistua vertaistapaamisiin ja virkistystoimintaan.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.01.2022


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan