Vapaaehtoistoimintaa lapsiperheiden hyväksi

Suoritus ajankohta: 1.1.2019 - 31.12.2021 / Haku päättyy: 31.12.2021 / hallinto- ja toimistotehtävät, kampanjat, vaikuttaminen, kehittämis- ja projektitehtävät, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tiedotus, viestintä, tietotekniset tehtävät, tukihenkilötoiminta, varainhankinta, verkkovaikuttaminen, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta), ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta)

MLL Keski-Espoon vapaaehtoisena pääset tekemään monenlaista hyvää alueemme lapsiperheiden iloksi, juuri sinulle sopivalla tyylillä ja panostuksella. Voit oppia uusia taitoja, saada onnistumisen kokemuksia ja iloa hyvän tekemisestä, kenties löydät itsellesi ja lapsellesi uusia ystäviäkin.

Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoisten työpanoksella. Vapaaehtoisia tarvitaan erilaisiin tapahtumiin organisaattoreiksi ja avustajiksi, hallitukseen koordinoimaan ja järjestämään toimintaa, sekä perhekahviloihimme, jotka pyörivät vapaaehtoisten äitien ja isien voimin.

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Espoon keskus, Espoon keskus (Esbo centrum)

Yhteystiedot

Yhdistyksen kotisivut

Asiasanat

perhekahvila, vertaistoiminta, yhdistyksen hallitus, tapahtumajärjestely

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset