Vertaisohjaaja päivätoimintaan

Suoritus ajankohta: 17.12.2019 - 21.12.2020 / Haku päättyy: 21.12.2020 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen / Espoon kaupunki / vanhusten palvelut

Etsimme päivätoimintaamme vertaisohjaajia ja toiminnassa avustajia. Päivätoiminta on kotona asuville ikäihmisille suunnattua kuntouttavaa ryhmätoimintaa.

Päivätoiminnassa voit avustaa asiakkaita esimerkiksi ulkovaatteiden pukemisessa / riisumisessa, ruokatarjottimen kantamisessa sekä voit toimia ryhmässä apuohjaajana.

Päivätoimintaa on Tapiolan palvelukeskuksessa sekä Soukan, Kauklahden ja Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksissa. Lisäksi päivätoimintaryhmiä kokoontuu myös Viherlaakson ja Taavinkylän muistipalveluyksiköissä.

Ilmoittaudu mukaan ja kysy lisää! p. 046 877 1917

HUOM! Korona-epidemiarajoitusten takia päivätoimintamme on tauolla,

 

 

Nelikkokuja 3, Espoo, Suomi

Osoitteet

  • Nelikkokuja 3, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Toiminnan aiheet

vanhukset, avustaminen, tukihenkilötoiminta

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Tärkeintä on olla läsnä, kun toinen henkilö tarvitsee tukea. Myös kuuntelemisen taito ja toisen henkilön kunnioittaminen on oleellista. Sitoutumisella tarkoitamme sitä, että teet lupaamaasi tehtävät tai ilmoitat meille, jos olet estynyt tulemaan. Voit itse määritellä kuinka usein olet käytettävissä. Oma persoonasi on ensiarvoisen tärkeä, käytä sitä.

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoisena saat tukea ja ohjausta Espoon kaupungilta. Kaupungin vanhusten palvelujen hoivakodeissa toimivat vapaaehtoistoiminnan yhdyshenkilöt, joilta saat lähiohjausta ja perehdytyksen tehtäviisi. Lisäksi voit ottaa yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista vastaavaan palveluohjaajaan, jonka yhteystiedot näkyvät ilmoituksen ohessa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.