Vertaisohjaaja päivätoimintaan

Suoritus ajankohta: 17.12.2019 - 31.12.2020 / Haku päättyy: 31.12.2020 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen / Espoon kaupunki / vanhusten palvelut

Etsimme päivätoimintaamme vertaisohjaajia ja toiminnassa avustajia. Päivätoiminta on kotona asuville ikäihmisille suunnattua kuntouttavaa ryhmätoimintaa.

Päivätoiminnassa voit avustaa asiakkaita esimerkiksi ulkovaatteiden pukemisessa / riisumisessa, ruokatarjottimen kantamisessa sekä voit toimia ryhmässä apuohjaajana.

Päivätoimintaa on Soukan, Tapiolan, Matinkylä-Olarin ja Espoon keskuksen palvelukeskuksissa, sekä Kauklahden ja Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksissa. Lisäksi myös Viherlaakson ja Taavinkylän muistipalveluyksiköissä.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja kysy lisää! p. 046 877 1917

 

 

Nelikkokuja 3, Espoo, Suomi

Osoitteet

  • Nelikkokuja 3, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Toiminnan aiheet

vanhukset, avustaminen, tukihenkilötoiminta

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Tärkeintä on olla läsnä, kun toinen henkilö tarvitsee tukea. Myös kuuntelemisen taito ja toisen henkilön kunnioittaminen on oleellista. Sitoutumisella tarkoitamme sitä, että teet lupaamaasi tehtävät tai ilmoitat meille, jos olet estynyt tulemaan. Voit itse määritellä kuinka usein olet käytettävissä. Oma persoonasi on ensiarvoisen tärkeä, käytä sitä.

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoisena saat tukea ja ohjausta Espoon kaupungilta. Kaupungin vanhusten palvelujen hoivakodeissa toimivat vapaaehtoistoiminnan yhdyshenkilöt, joilta saat lähiohjausta ja perehdytyksen tehtäviisi. Lisäksi voit ottaa yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista vastaavaan palveluohjaajaan, jonka yhteystiedot näkyvät ilmoituksen ohessa.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2020


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan