Ystäväksi ikäihmiselle

Suoritus ajankohta: 16.12.2019 / Haku päättyy: 31.12.2023 / ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / Setlementti Louhela ry

Kaikilla ikäihmisillä ei ole sukulaisia, jotka kävisivät usein kylässä. Kunnon heikentyessä ulos ei välttämättä tule lähdettyä ilman kaveria ja kotona tulee oltua paljon yksikseen. Haluaisitko soittaa silloin tällöin kuulumisia yksinäiselle ikäihmiselle tai lähteä ulkoilukaveriksi?

Vapaaehtoinen ystävä tarjoaa helpotusta yksinäisyyteen sekä iloa ja virkistystä arkeen. Sinä ja ystäväsi voitte päättää, mitä yhdessä teette ja kuinka usein haluatte tavata. Yhdessäolo voi olla vaikka ulkoilemista, keskustelua ja kahvittelua. Ystävän kanssa tavataan keskimäärin 1-4 kertaa kuukaudessa omien aikataulujen mukaisesti.

Et tarvitse aiempaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, vaan auttamisen halu ja tavallisen ihmisen tiedot ja taidot riittävät. Saat perehdytyksen ja tuen toimintaan Louhelan vapaaehtoistoiminnasta.

Pääset mukaan ottamalla yhteyttä Louhelan vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Tiinaan 044 340 0702 tai tiina.herttuainen@setlementtilouhela.fi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Järvenpää, Nurmijärvi

Yhteystiedot

Tiina Herttuainen
tiina.herttuainen(a)setlementtilouhela.fi
044 340 0702
Setlementti Louhela

Setlementti Louhela

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Heikosti suomea osaaville, Miehille, Naisille, Nuorille, Perheille