Ulkoilukaveriksi MEREO Herttonimen ryhmäkodin asukkaalle

Suoritus ajankohta: 1.9.2020 - 01.09.2022 / Haku päättyy: 1.9.2022 / ulkoilussa avustaminen, ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry

KORONA-AJAN VAPAAEHTOISTOIMINNASTA LISÄTIETOJA VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORILTA.

Onko liikunta ja ulkoilu lähellä sydäntäsi? Vapaaehtoisena voit mahdollistaa myös ikäihmiselle liikkumisen riemua ja tukea näin hänen fyysistä ja henkistä toimintakykyään.

Etsimme Herttoniemen MEREOn ryhmäkodin kehitysvammaisille ikäihmisille ulkoiluystäviä, jotka nauttivat ulkoilusta ja lähialueen ihmettelystä yhdessä asukkaittemme kanssa. Ulkoilla voi ryhmäkotimme läheisyydessä tai vaikka lähteä kiertämään kauppoja tai kahviloita asukkaamme kanssa. Meillä on myös mukava sisäpiha jossa voi istuskella ja jutella mukavia.

Vapaaehtoisena sitoudut toimintaan omien aikataulujesi puitteissa: voit käydä vaikka kerran kuussa, parin viikon välein tai viikoittain. Mikä on sinulle sopivinta!

Vapaaehtoisena et tarvitse erikoistaitoja: riittää, että olet luotettava ja sinulla on aito halu tutustua uusiin ihmisiin. Toimintaamme pääsee lyhyen haastattelun kautta helposti ja nopeasti mukaan ja me perehdytämme sinut toimintaan. Saat toimintaasi tukea hoitohenkilökunnalta ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta. Vapaaehtoisena saat myös itsellesi uutta tekemistä ja iloa arkeen.

Lue lisätietoja nettisivuiltamme ja ilmoittaudu toimintaan mukaan soittamalla tai lähettämällä sähköpostia vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille!

Lisätietoja:
Johanna Kivistö
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
p. 050 4393140

MEREO Herttoniemi

Laivalahdenportti 5, Helsinki, Suomi

Osoitteet

  • MEREO Herttoniemi

    Laivalahdenportti 5, Helsinki, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Kaupunginosa / Kylä
Herttoniemi

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arkipäivisin
  • Sovittavissa

Asiasanat

ikäihmiset vapaaehtoistyö, kehitysvammaiset

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Vapaaehtoiselta vaaditaan suomenkielen perusteiden osaamista.

Tehtävään perehdytys

  • Haastattelu

Vapaaehtoisen tuki

Perehdytämme sinut yksilöllisesti tehtävääsi ja vapaaehtoisille on tarjolla virkistystapahtumia ja koulutuksia muutaman kerran vuodessa. Toiminnassa sinua tukee vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, yksikön vapaaehtoistoistoiminnan yhdyshenkilö sekä muu henkilökunta.