Ulkoilukaveriksi MEREO Kamppi2 ryhmäkodin kehitysvammaisille asukkaille

Suoritus ajankohta: 1.9.2020 - 01.09.2022 / Haku päättyy: 1.9.2022 / ulkoilussa avustaminen, ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / MEREO/ Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry

KORONA-AJAN VAPAAEHTOISTOIMINNASTA LISÄTIETOJA VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORILTA.

Onko liikunta ja ulkoilu lähellä sydäntäsi? Vapaaehtoisena voit jakaa ulkoilun riemua myös kehitysvammaisen kanssa ja tukea häntä ulkoilussa ja lähiympäristönsä haltuun ottamisessa.

Etsimme Kampiin MEREOn ryhmäkodin kehitysvammaisille reippaita ulkoiluystäviä, jotka lähtisivät asukkaiden kanssa haukkaamaan raikasta ilmaa. Voit esimerkiksi käydä yhdessä kävelyllä ryhmäkodin lähikaduilla tai ihastelemassa Lapinlahden maisemia. Meiltä pääsee myös helposti ihmettelemään Kampin ostoskeskuksen ja sen lähiympäristön vilinää.

Vapaaehtoisena sitoudut toimintaan omien aikataulujesi puitteissa: voit käydä vaikka kerran kuussa, parin viikon välein tai viikoittain. Mikä on sinulle sopivinta! Vapaaehtoisena et tarvitse erikoistaitoja: riittää, että olet luotettava ja sinulla on aito halu tutustua uusiin ihmisiin. Toimintaamme pääsee lyhyen haastattelun kautta helposti ja nopeasti mukaan ja me perehdytämme sinut toimintaan. Saat toimintaasi tukea hoitohenkilökunnalta ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta.

Vapaaehtoisena saat myös itsellesi uutta tekemistä ja iloa arkeen. Kuten meillä toimiva vapaaehtoinen kuvaa: ”Vapaaehtoistoiminta on antanut minulle mielekästä tekemistä asukkaiden kanssa. Se on antoisaa ja tuo iloa.”

Lue lisätietoja nettisivuiltamme ja ilmoittaudu toimintaan mukaan soittamalla tai lähettämällä sähköpostia vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille:

Johanna Kivistö
p. 050 4393140

MEREO Kamppi

Leppäsuonkatu 4, Helsinki, Suomi

Osoitteet

  • MEREO Kamppi

    Leppäsuonkatu 4, Helsinki, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Kaupunginosa / Kylä
Kamppi

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arkipäivisin
  • Sovittavissa

Asiasanat

kehitysvammaiset, ystävätoiminta, ulkoilu

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Vapaaehtoiselta vaaditaan suomenkielen perusteiden osaamista.

Tehtävään perehdytys

  • Haastattelu

Vapaaehtoisen tuki

Perehdytämme sinut yksilöllisesti tehtävääsi ja vapaaehtoisille on tarjolla virkistystapahtumia ja koulutuksia muutaman kerran vuodessa. Toiminnassa sinua tukee vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, yksikön vapaaehtoistoistoiminnan yhdyshenkilö sekä muu henkilökunta.